Filckorong autóillatósító ékszerhez (10 db) - Aromax Illóolaj Webáruház

Filckorong autóillatósító ékszerhez (10 db)

Felhasználás: A filckorongok az Aromax autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson. Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

A kép csak illusztráció: a filckorongok színe a fotón feltüntetetthez képest változhat, illetve a csomagolás autóillatosító ékszert és illóolajat nem tartalmaz; ezeket külön szükséges megvásárolni!

A doboz tartalma: 10 db illatosítható filckorong.

1699 Ft

Elérhetőség:

Készleten

Checkout
Cikkszám: KTAJ031 Kategória:

Leírás

A filckorongok az Aromax Autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Filckorong autóillatósító ékszerhez (10 db)”értékelése elsőként

Select your currency
HUF Magyar forint