Játék - Aromax Illóolaj Webáruház

Szeretnéd megnyerni a 10 db Aromax ajándékcsomagunk egyikét? Már mondjuk is, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson: először is számold meg, hogy összesen hány menekülő szúnyog van (a képünkön látod a mintapéldányt 😉) a „Szúnyogriasztó és stift” kategóriánkban levő termékek leírásainál! Ha megvagy, regisztrálj nyereményjátékunkra, és írd meg a megfejtést!
FONTOS: Ahhoz, hogy érvényes legyen a nevezésed, a regisztráció után biztonsági okokból meg kell erősítened a jelentkezésedet a visszaigazoló e-mailünkön keresztül! A beérkező üzeneteken kívül a Promóciók és Spam mappát is nézd át, mert akár oda is érkezhet a visszaigazolás!
Találd meg mindet – a helyes megfejtők között sorsolunk augusztus 13-án! Mától 2020. augusztus 13. 11:59-ig van időd – induljon a szúnyogvadászat! 😉 Az ajándékcsomag tartalma: Aromax Botanica kókusz & shea testvaj, Otthonod illata illóolaj, Szúnyog- és kullancsriasztó spray, valamint Moszkitó stift a szúnyog- és darázscsípések utólagos kezelésére. Részletes információk a játékszabályzatunkban.

Nyereményjáték regisztráció

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Szúnyogriasztó és stift

Nyereményjáték a www.aromax.hu/jatek oldalon! Nyerd meg a 10 db ajándékcsomagunk egyikét!

Select your currency
HUF Magyar forint