Notice: Undefined offset: 0 in /srv/www/webshop/wp-includes/plugin.php on line 914

Notice: Undefined offset: 0 in /srv/www/webshop/wp-includes/plugin.php on line 933

Notice: wpcf7_add_shortcode a Contact Form 7 4.6 verziója óta elavult. Használjuk helyette inkább ezt: wpcf7_add_form_tag in /srv/www/webshop/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/functions.php on line 374
Természetes alapanyagú kozmetikumok - Aromax Illóolaj Webáruház

Természetes alapanyagú kozmetikumok

Egészségtudatosan a bőrápolásban is!

A kémcsövekben előállított kozmetikumok helyettesítőjeként megnőtt az igény a természetes alapanyagú bőrápoló szerek iránt. Az egészségtudatosság híveinek fontos, hogy olyan kozmetikumokat használjanak, amik nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, csak a természetben megtalálható erőforrásokat hasznosítsák. Több száz év tapasztalata alapján elmondható, hogy a natúr alapanyagok bőrbarátok, és a megfelelő választással minden problémára megoldást nyújthatnak.

Ha mérgezőnek tűnik, az is!

Ma már széles körben elterjedt a divatos, de vegyszerekkel telített kozmetikumok kiváltásának hulláma. Minél többet használjuk ezeket, annál inkább telítődik a szervezet a káros anyagokkal. Egyre többen és többen tapasztalják a mesterséges szerek kártékony hatását és érdeklődnek a különféle natúrkozmetikumok, természetes alapanyagból készült bőrápoló szerek iránt.

A modern világ kozmetikumai előtt is szépítkeztek és ápolták bőrüket a nők, jobb híján a háztartásban fellelhető vagy a természetben megtalálható anyagokkal. Így a növényi olajok is régóta ismert természetes szépségápolási szerek. Ezekben az alapanyagokban soha nem volt tartósító vagy állományjavító szer, amik allergiás reakciót és a méreganyagok felhalmozódását kiváltják.

A bőrön át ugyanúgy felszívódnak a vegyületek, mint a nyálkahártyán keresztül. Vagyis amit a bőrünkre kenünk, azt éppen olyan körültekintően kell kiválasztani, mint amit megeszünk. Minél több szintetikus anyagot tartalmaz egy adott kozmetikai termék, annál nagyobb az esélye, hogy allergiás reakciót idéz elő.

Szintetikus vagy természetes?

Sokan már tisztában vannak vele, hogy milyen összetevőkre kell figyelni a natúrkozmetikumok választása esetében. Messziről kerüljük el azokat, amikben kőolajszármazék, formaldehid, parabének, vagy habképző anyagok vannak. Ezek a hozzávalók nagyrészt a költséghatékonyság miatt kerülnek a kozmetikumokhoz, de a kimondottan minőséginek hitt termékekben is gyakran fordulnak elő ilyen mesterséges és káros összetevők.

A szintetikus készítmények képesek lehetnek hirtelen, látványos eredményt elérni, de ez legtöbbször nem fenntartható. A természetes anyagokból készült kozmetikummal legalább olyan szép eredmények érhetők el, a különbség az, hogy ez az eredmény fenntartható mivel a természetes anyagok képesek a szervezettel harmóniát kialakítani.  A látványos és gyors eredmény az érett bőr esetén a leginkább észrevehető, ám pont ebben az esetben lenne a legfontosabb a fenntarthatóság. Vagyis érdemes végiggondolni milyen hatást szeretnénk a választott kozmetikummal elérni!

A növényi olaj, a természet üvegbe zárt ereje

Azt nem kell bizonygatni, hogy a különféle növényi olajok mennyivel jobb viszonyt ápolnak az arcbőrrel, mint bármiféle kőolajszármazék. A virágokból, gyümölcsökből, levelekből, gyökerekből és magokból kinyert növényi olajok, erősen koncentrált természetes anyagok, számos közülük elősegítheti a bőr feszességét és regenerálódását is, ezért használja ezeket előszeretettel a modern kozmetikai ipar is.

Az Aromax számos (növényi olajakat tartalmazó) natúrkozmetikumot fejlesztett ki, köztük az érett bőrre való tápláló olaját, melyet elsősorban az arc és dekoltázs mindennapos ápolására, ránctalanítására szánt. Emellett a különféle károsító környezeti hatásoknak pl. szél, hideg, száraz levegő, erős napfény kitett bőr ápolására is kitűnően alkalmas.

Ez az olajkeverék az érett bőr igazi csodaszere: grapefruit, makadámdió olajat, borágó- és homoktövismag kivonatot, jojobaolajos sárgarépa kivonatot, növényi antioxidánst és E-vitamint tartalmaz. Értékes összetevői nemcsak táplálják a bőrt, de helyreállítják annak rugalmasságát és természetes védekezőképességét is, emellett pedig lassíthatják az öregedési folyamatokat.

Az Aromax natúrkozmetikumok kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Kényeztesd magad a természet erejével és tapasztalni fogod, hogy bőröd meghálálja a törődést!

 

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
HUF Magyar forint