Rólunk - Aromax Illóolaj Webáruház

Rólunk

Az aromaterápia újkori térhódítása – nyugat-európai és amerikai mintára – hazánkban a 90-es évek elején kezdődött. Bevezetésében és megismertetésében cégünk kiemelkedő szerepet vállalt.

Az Aromax Zrt. elsődleges céljának a magas minőségi követelményeknek megfelelő illóolajok,zsíros olajok, aromaterápiás kozmetikumok, szaunaolajok, levegőillatosítók gyártását és forgalomba hozatalát tekintette. A célirányos fejlesztésnek köszönhetően választékunk folyamatosan bővült, mára már fürdőolajok, masszázsolajok, natúrkozmetikumok is szerepelnek kínálatunkban.

Az egyetemekkel kötött kutatási együttműködéseket folyamatos fejlesztéseink során kamatoztatjuk. A wellness-gyógyászati ágazatban termékeinkkel dolgozó szakemberekkel folyamatos kapcsolatot ápolunk.

A vásárlói igények lehető legteljesebb mértékű kielégítése mellett az aromaterápia széles körben történő megismertetését és népszerűsítését is felvállaltuk.

Az aromaterápia témakörében mára az ismeretek széles tárházát érhetik el az érdeklődők. Oldalunkon az illóolajokról és biztonságos alkalmazásukról olvashatnak a természetes gyógymódok kedvelői. Mindemellett tanácsokkal, receptekkel segítjük termékeink felhasználását.

Számos rendezvényen aromaterápiás tanácsadással, szakmai előadásokkal várjuk a téma iránt érdeklődőket. Az oktatás során a leendő szakemberekhez is eljuttatjuk meglévő ismereteinket.

Kizárólag megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban és a részletes termékdokumentációkban foglalt eredményeket rendszeresen ellenőrizzük. Minőségirányítási rendszerünk ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított.

Termékeink a gyógynövény kis- és nagykereskedelmi üzletekben, áruházláncokban, drogériahálózatokban, gyógyszertárakban egyaránt megvásárolhatók. A wellness irányzat megerősödésével egyre több szállodát, szállodaláncot mondhatunk partnerünknek.

Kiváló minőségű termékeinknek és megbízható szolgáltatásainknak köszönhetően több éve tartjuk vezető pozíciónkat a magyarországi aromaterápiás piacon.

Minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően elégedett vásárlóink igazolják, hogy nálunk tényleg “természetes a minőség”.

Select your currency
HUF Magyar forint