Aromax 5 az1-ben levegőtisztító 45-70 m2 - PROMÓCIÓS - Aromax Illóolaj Webáruház

Aromax 5 az1-ben levegőtisztító 45-70 m2 – PROMÓCIÓS

Tisztább levegő otthon és a bolygón! 

Vegyél részt az Aromax „zöld erdő, zöld bolygó” programjában! 

Vásárolj Te is Aromax 5 az 1-ben Levegőtisztító készüléket webshopunkban: www.aromax.hu, és cserébe 2021 tavaszán névre szóló facsemetét ültetünk neked a MyForest közreműködésével. Támogatásodért megajándékozunk egy Aromax teafaolajjal, egy „zöld erdő, zöld bolygó” feliratos hátizsákkal, és egy „Nekem is van egy fám!” feliratos hűtőmágnessel.  

A promóció részletei: a hátizsákot és az Aromax teafaolajat a megrendelt Aromax 5 az 1-ben levegőtisztító készülékkel együtt juttatjuk el címedre, a hűtőmágnest pedig 2021. május 31-ig postázzuk neked, amikor a facsemete elültetésre került. A promócióban résztvevő termékeket (Aromax 5 az 1-ben Levegőtisztító 35-50 m2 és 45-70 m2) a weboldalon „Aromax zöld erdő, zöld bolygó” logóval jelöltük meg. A termék kiszállítása ingyenes. A fa elültetésének időpontjáról és pontos helyszínéről e-mailben tájékoztatunk, az ültetésen a személyes részvétel lehetséges. A promóciós termékek kizárólag az Aromax webshopban  vásárolhatók meg. A promócióban résztvevő fa tulajdonosok vezeték és keresztneve a MyForest weboldalán feltüntetésre kerül. A promóció során 200 fát ültetünk el, és 200 ajándékcsomagot postázunk. Ahány darab promóciós készüléket rendelsz, annyi darab reklámajándékot kapsz tőlünk, illetve annyi fát ültetünk el. A promócióban résztvevő termékek megvásárlásával kifejezetten hozzájárulsz személyes adataid a promócióban történő, valamint a MyForest általi kezeléséhez, felhasználásához és közzétételéhez. Az adatkezelésre a https://www.aromax.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ rendelkezései irányadók.  

 

A promóció: 2020. november 9-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2021. május 31-ig tart. 

32500 Ft

Checkout
Cikkszám: KTAJ019 TP Kategória:

Leírás

Az AROMAX 5 AZ 1-BEN LEVEGŐTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK használatának előnyei:

Teremtsen egészségesebb környezetet otthonában vagy az irodában az AROMAX 5 AZ 1-BEN LEVEGŐTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKKEL. Vírus? Baktérium? Pollen? Kellemetlen szagok? Mindez a múlté, sőt készülékünk még Aromax illóolajokkal is használható.

Készülékünk kisebb terek tisztításához, kedvezőbb áron is elérhető webáruházunkban.

Sterilebb levegő, egészségesebb otthon, kevesebb allergiás tünet. Használata légúti megbetegedés megelőzésére, lábadozás esetén, szmogos környezetben és az influenza szezonban is javasolt. Halk üzemmód, kedvező ár. Csapvízzel használható.

Magyar szabadalom.

Vásárlást követően regisztráljon weboldalunkon 14 napon belül, és plusz egy év garanciát adunk ajándékba! www.aromax.hu/pluszegyevgarancia

250 ml folyadék kb. 3 hónapra elegendő, heti karbantartással számolva.

Az AROMAX 5 AZ 1-BEN LEVEGŐTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK 5 fő tulajdonsága mellett még az alábbi előnyökkel is rendelkezik:

· Kiszűri a tüdőt károsító anyagokat, a penész és gomba spórákat
· Kiszűri a port és a poratkát: kevesebb por – kevesebb takarítás
· Kiszűri a levegőben szálló állatszőrt
· UV fényforrásának köszönhetően rovarcsapdaként is működik
· UV – C légfertőtlenít
· Salvus vízzel is használható
· Ecettel tisztítható, használható (vízzel hígítva)
· Enyhén párásít
· 7 funkció, éjszakai üzemmód
· Gazdaságos működés
· EP kártyára is megvásárolható

Az Egészség Pénztári elszámoláshoz szükséges nyilatkozat letölthető a weboldal láblécében található “Biztonsági adatlapok” menüpontból “Levegőtisztító nyilatkozat EP elszámoláshoz” néven.

Használat éjszakai üzemmódban

A légtisztító berendezés 7 fokozatban használható, melyből a legalacsonyabb (3 V) beállítás a leghalkabb, míg a legmagasabb két fokozatban (9 V, 12 V) már bekapcsol az UV fény is – mely a fertőtlenítést segíti elő – és a ventillátor is jóval magasabb fokon pörög, ezáltal hangosabb is. Így éjszakai használatra a 7 fokozat közül az első 3 fokozatot (3 V, 4 V, 5 V) javasoljuk halk üzemmódja miatt. A szabályozó gomb nem magán a készüléken, hanem annak adapterén található és egy kis kulccsal állítgatható, a ki-be kapcsolás pedig az adapter hálózatra csatlakoztatásával történik.

Nagy teljesítmény, kis helyigény!

Teljesítmény:70 lég m3/óra = 45-70m2
Üzemmód: folyamatos, 24 óra
Áramforrás: 12V
Forgalomban lévő szín: fehér
Súly: 800g
Tisztítás: 7-10 naponta javasolt.
Garancia: 1 év + 1 év, ha 14 napon belül regisztrál weboldalunkon! www.aromax.hu/pluszegyevgarancia

A termék doboza a készülék-, és az adapter mellett egy db szűrőzsákot (filtert) is tartalmaz, amelynek élettartama 6 hónap.

Forgalmazó: AROMAX ZRt., 1031 Budapest, Záhony u 7.,tel.: 00 36 1 8808-480, e mail: aromax@aromax.hu

Üzembe helyezés előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és a tájékoztató füzetet!

Hatása laboratóriumi tesztekkel igazolt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Aromax 5 az1-ben levegőtisztító 45-70 m2 – PROMÓCIÓS”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
HUF Magyar forint