Mi ez az új őrület a férfiaknál?!

A szakáll az igényes férfiak számára épp olyan fontos, mint a nőknek a hajkoronánk szépsége. Ezt bizonyítja az egyre szaporodó Barber Shopok és a borbélyok felbukkanása is. A férfiak körében pedig a szakáll ápolása beszédtéma lett. A férfiak megbeszélik a szakállápolási praktikákat, hogy ne hagyják lenőni, hogyan lehet sűríteni. Az alapvető kérdés mindig az, hogy hogyan kell a szakállról gondoskodni és törődni vele.

A szakáll, ami a férfi arcának dísze az sűrű, erős és telt. Ez bizony gondoskodást és táplálást igényel. Ennek ellenére mégis sok férfi úgy gondolja, hogy a rendszeres igazításon, nyíráson kívül semmilyen speciális ápolásra nincs szükség. Azonban az arcszőrzet ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a haj, amihez a legjobb, ha természetes szépségápolási praktikákat veszünk igénybe. Lássuk be, a férfiak erről nem mindig tudnak vagy akarnak gondoskodni, ezért jobb, ha a hölgyek finoman terelgetik partnerüket az ápolt szakáll felé vezető úton.

Szakállzuzmóolaj, te csodás!

Léteznek ma már természetes alapanyagú kozmetikumok az erősebbik nem számára is, amiket kimondottan az ápolt arcszőrzet megóvására és ápolására fejlesztettek ki. Az Aromax Beardmax természetes hatóanyagokból álló szakállolaj nemcsak a szakállat, hanem az arc bőrét is kondicionálja.
Fő összetevője a szakállzuzmóolaj egy különleges zuzmófajta kivonata, ami felszívja a felesleges zsírt, és lágyan szabályozza a folyadékháztartás természetes egyensúlyát. Az arcbőr tiszta, matt és selymes lesz tőle. Mandula olajat is tartalmaz, aminek két olyan zsírsavösszetevője (linolsav és olajsav) van, ami fontos szerepet játszik a bőr védelmében és szárazságának megszüntetésében. Az eukaliptusz illóolaja pedig amellett, hogy kellemes férfias, friss illatot kölcsönöz a szakállnak, még fertőtlenítő hatással is bír.

Miért fontos a szakállápolás?

Az arcbőrt hidratálása és táplálása azért nagyon fontos, mert a sűrű bajusz vagy szakáll gyakran megakadályozza a bőr hidratálását, amitől a bőr kipirosodhat, száraz, érzékeny lehet és kellemetlenül viszkethet.

Az olajoknak köszönhetően a szakáll megfelelően táplált és puha lesz, a bajusz megpuhul és abbamarad a viszketés és szúrás. Mindig szem előtt kell azonban tartani a mennyiséget, ami a szőrzet mennyiségétől függ. Azt, hogy mennyit kell használnia a szakállra, mindenkinek magának kell kitapasztalnia.

Hogyan kell használni?

Szerezd be az Aromax Beardmax szakállolajat a párod számára, ez lesz az első lépés, a második pedig az, hogy rászoktasd partneredet a rendszeres használatára. Az olajból néhány cseppet- a szakáll megtisztítása után- naponta egyszer, lehetőleg este vigyünk fel a szőrzetre és az arcbőrre. A hatás növelhető, ha használatkor a szakáll még enyhén nedves. A könnyebb adagolást a kupakban lévő pipetta segíti.

Lepd meg párodat, válassz a zöldmandarin vagy az eukaliptusz illatú szakállápoló olajok közül és legyél büszke te is a szép, ápolt szakállára.

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
HUF Magyar forint