Kerüljenek időben a fa alá az Aromax meglepetések! - Aromax Illóolaj Webáruház

Kerüljenek időben a fa alá az Aromax meglepetések!

Ahhoz, hogy az ünnepek valóban nyugodtan teljenek és ráhangolódhassuk a karácsony meghitt hangulatára, érdemes időben elkezdeni a készülődést. Tudjuk, hogy milyen bosszantó, amikor minden erőfeszítés ellenére valami nem úgy sikerül, ahogy szerettük volna, és nem érkezik meg egy-egy ajándék. Ezt elkerülhetjük, ha idejében megrendeljük a meglepetéseket és megkíméljük magunkat attól a csalódástól, hogy a csomagok az ünnepek után érkezzenek meg.

Fontos számunkra, hogy az ajándékba szánt termékek kiszállítását időben teljesíteni tudjuk, ezért szeretnénk felhívni minden kedves vásárlónk figyelmét a következőkre:

A decemberi megrendelések kiszállítását az alábbi időpontokban tudjuk garantálni:

  • A 2018.12.18-án 13:00 óráig beérkezett rendelések kézbesítése a Karácsony előtti héten garantáltan megtörténik.
  • A 2018.12.18-án 13:00 óra után beérkezett rendelések kézbesítését az 52. hét munkanapjain történik.
  • A 2018.12.21. és a 2019.01.03. között érkező rendelések kiszállítása a 2019.01.04. után, vagyis az első héten történik.

Ajándékozz Aromax-ot karácsonyra és add le megrendelésed 2018.12.18., SZERDA 13:00 óráig, így garantálni tudjuk, hogy a meglepetésed biztosan bekerül a karácsonyfa alá!

Válassz igazi karácsonyi illatokat magadnak is, hiszen a fahéj, a fenyő, a narancs és a szegfűszeg illata nélkül nem lehet teljes az ünnep!

Illatokban gazdag, meghitt ünnepeket kívánunk!

Karácsonyi kiárusításunkat ITT nézheted meg.

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Select your currency
HUF Magyar forint