Illóolajok, tavaszi fáradság ellen! - Aromax Illóolaj Webáruház

Illóolajok, tavaszi fáradság ellen!

A tavaszi fáradtság ellen nem csak a mozgás, a vitaminok vagy az egészséges étkezés vethető be. Frissítő, élénkítő illatokat, kozmetikumokat ajánlunk most, hogy testileg és lelkileg is feltöltődhess energiával.

A tavaszi fáradtság ellen nem csak a mozgás, a vitaminok vagy az egészséges étkezés vethető be.

Frissítő, élénkítő illatokat, kozmetikumokat ajánlunk most, hogy testileg és lelkileg is feltöltődhess energiával!

  1. Japánmenta illóolaj: A különösen magas mentoltartalmú illóolaj élénkítő, frissítő, hűsítő hatású.
  2. Jázmin illóolaj: A jázmin virágaiból kinyert olaj hangulatjavító, frissítő hatású. Fontosabb alkalmazási területei: fáradtság, kimerültség és depresszió.
  3. Citrom illóolaj: Párologtatásra, frissítő fürdők készítésére ajánljuk.
  4. Lendület masszázsolaj: Frissítő masszázsokhoz ajánljuk. Természetes eredetű borsosmenta és rozmaring illóolajat, valamint napraforgó- és földimogyoróolajat tartalmazó, mentolos illatú testápoló masszázsolaj. A készítmény illóolajai bőrfrissítő és a bőrfelszín vérkeringését fokozó, zsíros olajai pedig bőrápoló, bőrpuhító tulajdonságúak.
  5. Mediterrán erdő masszázsolaj: Természetes eredetű citrom és lucfenyő illóolajat, illetve földimogyoróolajat tartalmazó testápoló masszázsolaj a citrom és a fenyő friss illatával. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt. Kiváló alapolaj frissítő masszázshoz.
  6. Friss hajnal szaunaolaj: A friss illatú keverék kellemes közérzetet biztosítva fejti ki frissítő, élénkítő hatását az Grapefruit és Eukaliptusz illóolajnak köszönhetően.
  7. Frissítő szaunaolaj: Borsosmenta-, kubeba- és citromolaj tartalmának köszönhetően kellemes közérzetet biztosít, élénkít, hűsít.
Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Select your currency
HUF Magyar forint