Kedves Vásárlónk,

Fontos számunkra, hogy az ajándékba szánt megrendelésed időben megérkezzen. Ehhez kérjük, add le rendelésed 2018.12.18-án (kedden) 13:00 óráig, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a meglepetésed bekerüljön a karácsonyfa alá!

A később beérkező megrendelések kiszállítását az alábbiak szerint tudjuk vállalni:

  • A 2018.12.18-án 13:00 óra után beérkezett rendelések kézbesítése az 52-ik hét munkanapjain történik – ehhez kérjük olyan kiszállítási címet adj meg, ahol át tudják venni a csomagot.
  • A 2018.12.21 és a 2019.01.03. között érkező rendelések kiszállítására 2019.01.04. után kerül sor.

Meghitt, kellemes ünnepeket kívánunk!
Aromax csapata

Üdvözöljük az Aromax natúrkozmetikumok világában, ahol az illó– és zsíros olajoké a főszerep. Termékeink összetevői magas minőséget képviselnek, állatkísérlet-mentesek. Illóolajaink aromaterápiás hatását többek között az is alátámasztja, hogy rengeteg elégedett vásárlót tudhatunk magunk mellett. Ha ehhez hasonló természetes termékek iránt érdeklődik, jó helyen jár, weboldalunk sok kincset rejt az Ön számára! Natúr készítményeink nagyszerű ötletként szolgálhatnak, ha a természetes harmóniát keresik, hiszen ki ne örülne akár egy kellemes masszázsolajnak, egy bőrfiatalító szérumnak vagy egy különleges illatú illóolaj keveréknek, melyek nyugtatólag hatnak egy hosszú nap után. Válasszon egyet kedvezményes csomagjaink közül és élvezze termékeink harmonikus egyvelegét.

A decemberi kézbesítés pontos részleteit kérjük olvassa el itt: 

Fontos kiszállítási információk!