fbpx

5 ok, amiért télen szükséged van az illóolajok segítségére!

Ha nincs legalább egy illóolaj, amit a téli időszakban párologtatni szoktál, akkor most meggyőzünk róla, hogy neked is szükséged van rá! Hogy miben tud segíteni? Miért éri meg több illóolajat is tartani? És hogy melyik olajokra lehet szükséged? Most eláruljuk neked!

Pihenés és alvás

Az illóolajok egyik legjobb és legismertebb felhasználási módja, hogy segítenek lazítani a kemény és stresszes napok végén. Számos más mód van arra, hogy nyugtató illatokat vigyünk otthonunkba, de az illóolajok illata a leghosszabban tartó és a legerőteljesebb aroma.

Hangulatjavító

Nem csak akkor jó, ha szomorú vagy depressziós érzések vesznek körbe. Használhatod akár az ünnepek alatt, üzleti találkozók és a társas összejövetelek alkalmával, hogy pozitív légkört teremts mindenki számára.

Segít leküzdeni a betegségeket

Az illóolajok párologtatása az egyik legnagyszerűbb módja annak, hogy a vírusos időszakban tisztán tartsuk a levegőt. Rengeteg illóolaj rendelkezik antibakteriális hatással, melynek köszönhetően képesek megsemmisíteni a baktériumokat a környezetünkben. Ha már eluralkodott rajtunk a betegség és nehezen kapunk levegőt, akkor inhalálásra is használhatunk bizonyos olajokat, hogy megtisztítsuk a légutainkat.

Könnyebben lélegezhetünk

Ha allergiás vagy egyéb légzési rendellenességekre vagyunk hajlamosak, esetleg betegségből fakadóan akadályozott a légzésünk, akkor érdemes illóolajokat párologtatni az otthonunkban (vagy ahol a legtöbb időt töltjük). Az illóolajok nagyszerűen csökkenthetik a gyulladást és az eltömődött légutak túlterheltségét, hogy könnyebben lélegezhessünk.

Felpörgetheti az agysejtjeidet

Ha nehezen megy a koncentráció a szürke napokon, akkor ideje csepegtetni egy kis illóolajat.  A levegőben lévő olajok segítenek a fókuszálásban. Emellett számos illóolaj létezik, amelyekről ismert, hogy képesek egyensúlyban tartani a szervezet hormonjait, amik szintén nagyban befolyásolják a koncentráció és a stressz kezelés hatékonyságát.

A különféle illóolajoknak, különböző hatásaik vannak, így érdemes több illóolajat is beszerezni. Attól függően, hogy milyen problémára keresel megoldást, gyere és ismerd meg az Aromax olajokat és tudd meg, hogy melyik olaj segíthet neked! >> MEGNÉZEM!

 

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × egy =