Veszélyes vírusokat hordozhatnak a szúnyogok! Védekezz illóolajokkal!

Az elmúlt években nemcsak a koreai, hanem más távoli országokban élő szúnyogok is megtelepedtek Magyarországon, melyek képesek különböző vírusokat terjeszteni.

A szúnyogoknak köszönhetően a bőrférgesség és a szívférgesség rohamos terjedése is megdöbbentő. Igaz, hogy ezek állatokban, főleg kutyákban megjelenő betegségek, de a bőrférgesség embert is fertőz – évente 5-10 esetről lehet tudni.

Ezen kívül számos más betegséget is könnyen elterjeszthetnek, ezért is fontos, hogy védekezzünk a szúnyogcsípések ellen. Ne csak a kellemetlen égő, viszkető fájdalomra gondoljunk, hanem igenis jusson eszünkbe, hogy milyen veszélyes vírusokat hordoznak a szúnyogok, melyek akár egy csípéssel is elterjedhetnek.

A legjobb, ha természetes összetevőkkel védekezünk ellenük, hiszen nem elhanyagolható kérdés, hogy mi kerül a bőrünkre. Az Aromax Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol természetes növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó rovarriasztó szer, csípőszúnyogok és kullancsok távol tartására. A 7 órás védelmet biztosító készítmény hatóanyaga a citriodiol, gyakorlatilag a Citromos eukaliptuszolaj kivonata, mely segít távol tartani a rovarokat.

Megelőzésre az egyik legjobb megoldás, hiszen kis helyet foglal el a táskában, így bármikor kéznél lehet, ha védelemre van szükséged!

Légy elővigyázatos és védekezz a szúnyogcsípések ellen!

Osszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − 8 =

Iratkozz fel hírlevelünkre!


És azonnal a Tiéd lesz egy

10 %-os kedvezmény,

amelyet akár most is felhasználhatsz.*

*A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik